TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Η Trésor Hospitality διοργάνωσε δύο μοναδικές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του Αγίου Πνεύματος

Η Trésor Hospitality διοργάνωσε δύο μοναδικές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του Αγίου Πνεύματος

12 Ιουνίου 2023

Η Trésor Hospitality διοργάνωσε με επιτυχία δύο μοναδικά events, το Yucatan Party στο Monastiri Beach Bar & Restaurant στην Πάρο και το Pool Party στο Once in Mykonos. Αυτά τα δύο γεγονότα events προσέφεραν μια αξέχαστη εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Yucatan στο Monastiri Beach Bar & Restaurant

Στις 4 Ιουνίου, το Monastiri Beach Bar & Restaurant στην Πάρο φιλοξένησε το Yucatan Party, αφιερωμένο στους λάτρεις των πάρτυ. Μέσα σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι μέσα από τους ηχητικούς κόσμους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλ δίπλα στην παραλία, παρέα με την αύρα του καλοκαιριού και τις μουσικές επιλογές των Yucatan. Tο Monastiri Beach Bar & Restaurant παρείχε το τέλειο σκηνικό, συνδυάζοντας την ειδυλλιακή τοποθεσία του με την άψογη εξυπηρέτηση και τη ζωντανή ατμόσφαιρα.

 

Pool Party στο Once in Mykonos

Στις 3 Ιουνίου, οι λάτρεις της μουσικής και των πάρτι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο Once in Mykonos. Το lifestyle resort, που βρίσκεται στον γραφικό νησί της Μυκόνου, φιλοξένησε ένα εντυπωσιακό πάρτι στην πισίνα με την γνωστή DJ και παραγωγό Xenia Ghali, όπου συγκέντρωσε τους λάτρεις της house μουσικής για μια αξέχαστη εκδήλωση.

Η Xenia Ghali, μια από τις πιο καταξιωμένες DJ και παραγωγούς της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, δημιούργησε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με τις μουσικές της επιλογές στο μαγευτικό χώρο της πισίνας. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό για μια αξέχαστη εκδήλωση.