TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Η Trésor Hospitality στο World Travel Market στο Λονδίνο

Η Trésor Hospitality στο World Travel Market στο Λονδίνο

13 Οκτωβρίου 2023

Η Trésor Hospitality είναι ενθουσιασμένη να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην World Travel Market (WTM), που πρόκειται να διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου.

Η έκθεση WTM αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού για περισσότερα από 42 χρόνια. Συγκεντρώνει σημαντικούς ενδιαφερόμενους και ενθαρρύνει τη δημιουργία συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποτελεί το κρίσιμο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες των ταξιδιών και του τουρισμού από όλο τον κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσουν αξιόλογες συνδέσεις. Επιπλέον, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ηγέτες του τομέα και λάτρεις του τουρισμού να εξερευνήσουν τις προοδευτικές τάσεις, να σφυρηλατήσουν νέες συμμαχίες και να διεξάγουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης WTM, θα εκπροσωπούμε το καινούργιο ξενοδοχείο στην Τήνο, έναν πολυτελή παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στους επισκέπτες τον Μάιο του 2024.

Το portfolio μας θα περιλαμβάνει επίσης και άλλα ξενοδοχεία, όπως τα Ios Palace, Ios Grand Suites, Lango Design Hotel & Spa, Teight Hotel και πολλά ακόμα διακεκριμένα ξενοδοχεία.

Θα συμμετέχουμε στην Έκθεση WTM μέσω του περιπτέρου μας με αριθμό N3-210, όπου θα οργανωθούν συναντήσεις με εκλεκτούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και ατζέντες όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Ο κύριος στόχος είναι να προάγουμε βαθιές συνεργασίες, να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες και να ενισχύσουμε την παγκόσμια παρουσία μας. Τέλος, αναζητούμε να αυξήσουμε την εμβέλεια των υπάρχων ξενοδοχείων μας και να δημιουργήσουμε προσδοκίες για τα επερχόμενα project μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Trésor Hospitality στο World Travel Market στο Λονδίνο
Η Trésor Hospitality στο World Travel Market στο Λονδίνο