TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
H Trésor Hospitality στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

H Trésor Hospitality στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

14 Νοεμβρίου 2022

Φέτος, η Trésor Hospitality συμμετέχει στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18/11 έως τις 20/11 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia από την πρώτη της διοργάνωση το 1985, μέχρι σήμερα, σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν στη χώρα, διατηρώντας το ισχυρό της brand name. Διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο και αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης του τουριστικού κλάδου. H Philoxenia προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της τουριστικής αγοράς, συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ενώ συμβάλει στην ανάδειξη προορισμών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Philoxenia θα φιλοξενήσει περί τους 100 καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό στο αρτιότερα οργανωμένο B2B πρόγραμμα τουριστικής έκθεσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μέσα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις, οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αγορές του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο αυτό, δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από μία τέτοια περίσταση!

Σας περιμένουμε εκεί για να ανταλλάξουμε ιδέες γύρω από τον κλάδο του τουρισμού και να σας παρουσιάσουμε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας και τις υπηρεσίες τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H Trésor Hospitality στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia