TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Trésor Hotels: Η επιτομή της συνόδου κορυφής πολυτελών θέρετρων στην ILTM Cannes

Trésor Hotels: Η επιτομή της συνόδου κορυφής πολυτελών θέρετρων στην ILTM Cannes

10 Δεκεμβρίου 2021

Με εκπληκτικές επιδόσεις και απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Trésor Hotels στην ετήσια παγκόσμια έκθεση ILTM στις Κάννες. Το ραντεβού με τους ισχυρούς παίκτες των πολυτελών ταξιδιών ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου στο Palais des Festivals και ολοκληρώθηκε σήμερα δίνοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία στους κύριους αντιπροσώπους των πολυτελών ταξιδιών να συναντηθούν για τον ίδιο σκοπό, την προβολή ενός εξαιρετικού ταξιδιωτικού προϊόντος.

Η ILTM Cannes ήταν η τέλεια αφορμή για την Trésor Hotels να ανακοινώσει την διαπρεπή άφιξη του Once in Mykonos Luxury Resort στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και να μυήσει σε ένα ακόμη ευρύτερο πολυτελές κοινό το εκπληκτικό Summer Senses Luxury Resort στο νησί της Πάρου.

Η άρτια και εντυπωσιακή παρουσίαση καθώς και οι B2B συναντήσεις της Trésor Hotels με περισσότερες από 45 κορυφαίες εταιρείες εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού (ταξιδιωτικοί πράκτορες, πωλητές πολυτελών πακέτων, κρουαζιέρες) κατάφερε να εξάψει  την περιέργειά τους και να συνάψει συνεργασία μαζί τους προσφέροντας ξεχωριστούς και ποιοτικούς προορισμούς. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ILTM στις Κάννες, όπου είχε προσκληθεί όλη η ελίτ των πολυτελών ταξιδιών, το Once in Mykonos Luxury Resort και το Summer Senses Luxury Resort, περήφανα μέλη των Trésor Hotels και της συμβουλευτικής διαχείρισης της Trésor Hospitality, σημείωσαν εντυπωσιακή «είσοδο» στη διακεκριμένη εκδήλωση.

Το νέο Once in Mykonos Luxury Resort αποτελεί την νέα ταυτότητα μιας πασίγνωστής βίλας με ιστορία στο νησί. Ακολουθώντας τη μοίρα της κοσμοπολίτικης Μυκόνου έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όραμα να προσφέρει στους επισκέπτες την εμπειρία υπηρεσιών που αξίζουν πολύτιμοι φίλοι.

Το Summer Senses Luxury Resort είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάρο. Ένα μικρό κομμάτι ενός κατάλευκου χωριού που αποτελείται από παραδοσιακά διώροφα κτίρια έδωσε την θέση του στο κυκλαδίτικο ξενοδοχειακό συγκρότημα από πολυτελή καταλύματα και εγκαταστάσεις με κόσμημα του το διάσημο εστιατόριο Galazia Hytra.

 

Σχετικά με τα ILTM Events

Τα ILTM Events είναι μια σειρά κορυφαίων πολυτελών ταξιδιωτικών εκδηλώσεων, τα οποία παρέχουν την ιδανική πλατφόρμα προβολής για τους πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου, πολυτελή καταλύματα και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

credits: etravelnews.gr
Trésor Hotels: Η επιτομή της συνόδου κορυφής πολυτελών θέρετρων στην ILTM Cannes
Trésor Hotels: Η επιτομή της συνόδου κορυφής πολυτελών θέρετρων στην ILTM Cannes