TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Greek Hospitality Awards: Στον Παναγιώτη Πανταζόπουλο η απονομή του βραβείου Rising Star 2021

Greek Hospitality Awards: Στον Παναγιώτη Πανταζόπουλο η απονομή του βραβείου Rising Star 2021

27 Οκτωβρίου 2021

Το βραβείο του Rising Star για το 2021 στα πλαίσια των Greek Hospitality Awards απονεμήθηκε φέτος στον Παναγιώτη Πανταζόπουλο, ιδρυτή και Managing Director της Τrésor Hospitality. Η απονομή έγινε την 15η Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην έβδομη κατά σειρά τελετή των Greek Hospitality Awards, τα οποία επιβραβεύουν την αριστεία στον χώρο της ελληνικής φιλοξενίας.

Τα Greek Hospitality Awards διοργανώθηκαν από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Το βραβείο Rising Star of 2021 αναδεικνύει την συνεχή ανάπτυξη της Τrésor Hospitality, την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος έχει επιδείξει μια λαμπρή πορεία εδώ και μία δεκαετία διευθύνοντας την Τrésor Hospitality και ένα δυναμικό δίκτυο μονάδων που αποτελεί την Τrésor Hotels & Resorts.

Λαμβάνοντας το βραβείο εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στην εξαιρετική ομάδα του για τις κορυφαίες επιδόσεις και αποκάλυψε τον σχεδιασμό 9 πεντάστερων ξενοδοχείων έως το 2023 σε στρατηγικά σημεία της χώρας, συγκεκριμένα σε Μύκονο, Ίο, Σαντορίνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Κέρκυρα και Τήνο.

Στα πλαίσια της νέα χρονιάς, η Trésor Hospitality έχει αναλάβει τέσσερα νέα ξενοδοχειακά συγκροτήματα όσον αφορά τη δημιουργία ταυτότητας και τη συνολική στρατηγική marketing, την τοποθέτησή τους στη διεθνή αγορά και τη διαχείριση της συνολικής τους λειτουργίας.

H απονομή του βραβείο Rising Star για το 2021 αποτελεί αναγνώριση της επιτυχημένης στρατηγικής που εφαρμόζει η Τrésor Hospitality και του οράματος του Παναγιώτη Πανταζόπουλου.