TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
The Editor Athens Hotel: Ολοκαίνουριο city hotel στην καρδιά της Αθήνας

The Editor Athens Hotel: Ολοκαίνουριο city hotel στην καρδιά της Αθήνας

26 Νοεμβρίου 2019

Μια ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή άφιξη υπό τη διαχείριση της HIP Hospitality, έκανε πρεμιέρα αυτό τον Οκτώβριο.

Το πολυσυζητημένο 4 άστερο boutique-κόσμημα στην καρδιά της πόλης μας- Editor, άνοιξε τις πύλες του για φέτος στις 4 του Οκτώβρη και έχει υποδεχθεί ήδη τους πρώτους επισκέπτες του.

Το Editor Athens Hotel πρόκειται για ένα μοναδικό καταφύγιο στην καρδιά της Αθήνας, όπου κάθε λεπτομέρεια ανακαλεί ταυτόχρονα παρελθόν και παρόν.

Tα 40 ξεχωριστά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες προσφέρουν μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, μετουσιώνοντας το πνεύμα της Αθήνας, γεμάτο με φως και ενέργεια. Με minimal γραμμές, λιτή διακόσμηση και εξατομικευμένες υπηρεσίες, στοχεύει στην φιλοξενία με όλη τη διάσταση της λέξης. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση και οι προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, με αναφορές στην πρότερη χρήση του κτιρίου, καθιστούν την διαμονή μια αξέχαστη εμπειρία. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, LED τηλεοράσεις, παράθυρα με διπλά τζάμια, room service, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, mini bar, σεσουάρ μαλλιών και χρηματοκιβώτιο. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με walk-in shower συμπληρώνοντας μια εμπειρία άνετης διαμονής σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έκτος απο τις υπηρεσίες concierge περιλαμβάνεται επίσης και ένα ατμοσφαιρικό roof top restaurant με θέα στην Ακρόπολη που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με έναν κλειστό χώρο κι ένα εξωτερικό ανοιχτό bar, καθώς κι ένα all day restaurant.